Apple hakkab tulevikus tegema arvuteid oma riistvarast, sealhulgas protsessoritest (2024)

moon

Roman Zavřel

12

Kui 2005. a Apple loobus lõplikult PowerPC protsessorite platvormist ja otsustas need asendada Inteli protsessoritega, pidasid paljud "veteranid" seda klassikaliste Maci arvutite lõpuks. Apple ta pidi PowerPC protsessoritest loobuma nende väga suure tarbimise tõttu, mis ei võimaldanud protsessoreid kasutada praeguste põlvkondade sülearvutites. Probleem oli ka protsessorite tootmisega ning ettevõte ei suutnud toota piisavalt PowerPC kiipe. Alates 2005. aastast leiame Maci arvutitest ainult Inteli protsessoreid. Kuigi viimase seitsme aasta jooksul Apple ta vahetas mitu korda NVIDIA graafikakaarte ATI vastu ja vastupidi, protsessorid jäid muidugi alles.

Kohe pärast mida Apple tutvustas oma uusimat protsessorit Apple A6 aApple A6X (võrreldes A6-ga pakub neljatuumalist graafikakiipi, mis on piisavalt võimas Retina eraldusvõime jaoks iPadi 9,7-tollisel ekraanil), leiti, et ettevõte ehitas need protsessorid oma arhitektuuri abil. Sellest ajast alates on võimalus, et see oleks Apple hakkas valmistama Maci arvutitele kohandatud protsessoreid. Viimase sellise info tõi maailma kümne rikkama inimese hulka kuuluv agentuur Bloomberg.

Ettevõtte insenerid Apple nad usuvad, et iOS-i mobiilseadmetes kasutatavad kiibid on ühel päeval piisavalt võimsad, et neid saaks kasutada laua- ja sülearvutites. Bloombergile ütles ettevõttele lähedane informant Apple, kes soovis anonüümsust. Kuigi on ilmne, et Apple ei asenda lähiajal Inteli protsessoreid, edaspidi on paratamatu üleminek oma protsessoritele, samuti arvuti- ja mobiilioperatsioonisüsteemide lähendamine.

On ilmne, et põhimõtteliselt kõik suured tegijad nagu Microsoft, Apple ja Google otsustas ühendada mobiilse operatsioonisüsteemi töölauaversiooniga nii palju kui võimalik. Esimene tõeliselt suur samm, vähemalt mis puudutab kasutajaliidest, on loomulikult Windows8, mis näeb kõigis seadmetes ühesugune välja. Siiski on operatsioonisüsteemide välimuse ühtlustamisest huvitavam, millega paljud kasutajad ei nõustu ja kardavad, et Apple muutub mõne aasta jooksul kõigist tarnijatest sõltumatuks ja suudab toota arvuteid oma komponentidest. Oma tarnevõrgu ehitamist käsitletakse üksikasjalikult artiklis Apple kaotaks kohe 64 miljardit dollarit, kandes oma 22,4 miljardit dollarit väliskontodel USA-sse, seega investeerib ta selle tõenäoliselt oma tarnevõrku!

Allikas

Arutelu

Teemad: graafika kiip, Bloomberg, laastud, käitumine, protsessorid, agent, JBL, Võrkkest, windows vs apple, windows Macis

Artikli arutelu

    Ivo

    …see oli juba siin ja tõi selle Apple peaaegu pankrotis - mäletan, et ta müüs oma tehased skännerite ja muu varustuse valmistamiseks.. Aga seekord on ta hoopis teises seisus. Selle lahenduse versiooni juurde naasmine on suurepärane, see võiks jällegi teha kõike täiesti kohandatult ja täielikult ühendatud, mis võiks saada suurema jõudluse ja efektiivsuse lihtsamal süsteemil kui konkurendid.. IOS-iga iPadi jõudlus näitab seda juba selgelt. Loodetavasti on tal ruumi selle arendamiseks, mis oli kunagi prioriteetne – kasutajate funktsionaalsus.

    Vasta

    Jaroslav

    Usun kindlalt, et mis puudutab töötlejaid, siis kindlasti. Aga ma arvan, et nad ei teeks GPU-sid, esiteks on see kallis ja keeruline, lisaks on meil hetkel 2 hiiglast – AMD(ATI) ja NVidia –, kes tegelevad GPU-dega. Võimalus oleks üks neist ettevõtetest välja osta ja see oleks üüratult kallis, kuid mitte nii palju kui investeerida GPU-st uue HW väljatöötamisse...

    Vasta

    Martin

    Intel oleks igatahes pidanud ipad paketis olema, lõpuks eemaldus Steve neist..

    Vasta

    Jaroslav

    Martin: Nüüd võib öelda, et õnneks... :)

    Vasta

    iMac

    Ma arvan, et seda põhjendust tuleks selgitada. Kindlasti ei tee seda Apple selle komponente toota ega hakka kindlasti isegi valmistooteid kokku panema. See oleks saatuslik viga. See liigub laiema arengu suunas ehk projekteerib ise olulisemaid komponente, kuid võib arvata, et kaugemale kui CPU, GPU või GPU piiridest kaugemale. APU kindlasti ei käi arenguga kaasas ja kindlasti ei tooda neid ise. See ei hakka tootma isegi oma ekraane, prille, šassiid, wifi-d, Bluetoothi, GSM-mooduleid, kettaid, mälusid ja kümneid muid komponente. Väga soodne on lasta seda lihtsalt vajalikus koguses toota, mitte muretseda meeleheitlikult tootmisvõimsuste ärakasutamise, tootmisprotsessi pideva kaasajastamise jms pärast enda tarvis. Nii nagu mälestuste tootjat ei huvita, kas need tellija ja ära viinud isik on ka oma seadmete müümisel edukas ja tulus. Väga tulus on spetsialiseeruda konkreetsele tootmisele, olla selles parim ja pakkuda oma tootmisvõimsusi ja tooteid kellelegi, kui toota kõike kruvidest karpideni ja siis muretseda müügiturunduse pärast. Piisab, kui kogu käigu üks lüli ei suuda sammu pidada ja terve kett on ohus, rääkimata sellest, et mõne toote pidurdumise korral saate tootmisvõimsuse kohe sulgeda. Välistarnete puhul võtan lihtsalt ühendust mõne teise kontrollitud tarnijaga. IT-toote kompleksne arendus ja tootmine on tänapäeval täiesti ebaefektiivne jama.

    Vasta

    iMac

    AMD või NVIDIA ostmine Applem on jama. Pealegi pole nad iPadi/iPhone'i valdkonnas suured tegijad. Apple kasutab edukalt võimsaimaid PowerVR graafikakiipe firmalt Imagination Technologies, mis on hetkel võimsaimad nutitelefonide/tahvelarvutite mobiiliplatvormil ning väljakuulutatud PowerVR uudiseid vaadates tundub, et nii jääb see veel pikaks ajaks. NVidia Tegra ei pimesta veel jõudlusega ja kes on järgmine? Mobiilidele AMD-l veel midagi ei ole, kuid ta annab endast parima ARM-valdkonnas, investeerides siia ja sõlmides koostöölepinguid ARM-i platvormil. Tulevikus võivad nad meid üllatada oma graafikaga ARM-i platvormil. Ja Intel? Ta pole kunagi teinud tõeliselt mobiilset, ökonoomset, kuid võimsat kiipi :-) Rääkimata võimsast GPU-st.

    Vasta

    iMac

    Ma saan aru, mida analüütikud räägivad, see on nende elatis. Aga see on ka sellest. Analüütikud on selleks, et panna äri toimima, lähtudes emotsioonidest, mis selliste agentuuride analüüsi loovad. Millele me valetama hakkame, eks? Heitke pilk oma ettevõttele, seal on mitmeid protseduure, mida eelistaksite soodsamalt palgata, kui et peaksite kõigiga ise tegelema. Palkad kvalitee*tse graafilise disaineri veebilehe loomiseks, veebihalduri domeeni haldamiseks, kui kirjutad raamatut, siis palkad kirjastaja ja sa ei asu selle tõttu oma kirjastust, mille eest saad siis kasumlikuks muutmiseks lepinguid mujalt otsima ja korraliku ja kvalitee*tse kirjutamise asemel “asjad” kirjastuses. Apple ei suuda klaasi teha paremini kui ettevõte, mis on seda teinud 100 aastat ja tänu tarnetele üle maailma on sellest saanud pika aja jooksul tunnustatud ja tehnoloogiliselt silmapaistev tarnija. Apple peaks ostma sellise firma ja siis tegelema klaasiäriga, sest ükski firma, kes tarnib komponente Apple, ei toideta ainult tarvikutest Apple. Mitte ühtegi. See ei kustuta ka vanu kehtivaid reegleid Apple: KEEGI EI KANNA KÕIKI MUNE ÜHES ​​KORVIS. Kusagil pole see äärmuslikum kui üheski äris. Veelgi enam, lõppkoost ise on keti majanduslikult kõige vähem soodsam osa. Kõige tulusam on kontseptsiooni väljatöötamine, loomine, kujundamine ja sellele järgnev valmistoote müük. Aga sina ise tead kõige paremini. Ma ei kahtle, et sa oled Apple ta projekteerib ise (aga pigem tihedas koostöös konkreetse selle valdkonna spetsialistiga) muid uusi kiipe või tulevikuekraanide tehnoloogiaid, uute materjalide töötlemise tehnoloogiaid jne, kuid ta ei ehita kunagi tehast USA selliste toodete tootmiseks ja kindlasti mitte lõplikuks kokkupanekuks. Ta ei söödaks seda. See tekitaks mujal teenitava raha eest tarbetuid musti auke. Ja see on rumalus.

    Vasta

    iMac

    Tahan kirjutada veel ühe olulise asja. Raha pole kõik, isegi mitte tema käsutuses olevad kümned miljardid dollarid Apple. Te ei saa panna inimesi rahaga hämmastavaid asju välja mõtlema, te ei saa panna neile suurepäraseid ideid, te ei saa seda kasutada inimeste suunamiseks teatud loomingulisele mõtteviisile, kui neil endal seda pole. Tehnoloogia pideva laienemisega igas suunas on tohutu nõudlus tõeliste visionääride, tippinseneride, teadlaste, loojate, aga ka tõesti ülivõimekate ärimeeste järele, kes oskavad müüa järgnevat "meistriteost". Öeldakse, et tänapäeval pole probleem mitte midagi teha, vaid MÜÜA. Tõeliselt oluliste loomeinimeste ja väga võimekate inseneride puudumine on see, millega iga kaasaegne tootja tänapäeva tehnoloogiatest eluliselt sõltuvas valdkonnas silmitsi seisab. Ettevõtted tirivad eksperte omavahel, kahjustades sellega ennast. Kui võtad eksperdi teise firmasse, suurendad sa enda kulutusi tema "palgaks" (= kulude kasv, pead talle üle maksma) ja teine ​​ettevõte kaotab olulise töötaja (= tootmise vähenemine, kvaliteedi halvenemine, innovatsioon , jne.). Selle tulemusena võivad mõlemad kaotada. Ja ma ei räägi sellest, et lihtsalt ülemaksmine ei tähenda veel midagi, sest kõnealusele insenerile tuleb anda uuele tööandjale vajalik entusiasm, pealehakkamine ja loomishuvi. Ja seda ei saa raha tellida ega esile kutsuda. Vajalikud visioonid ei loo raha :-) Nad kas on või ei ole. Seda ma tahtsingi häkkinud teooriale lisada, eks Apple tal on piisavalt raha, et midagi korda saata. Raha küll, aga abivajajaid mitte.

    Vasta

    Petit

    Kuigi Intelil pole kasutatavat mobiiliplatvormi, on see nüüd tema peamine prioriteet ja ma arvan, et ei lähe kaua aega, kui see on parim.

    Vasta

    Amnart

    kui ta peaks apple sellisel viisil valmistamine ja kokkupanemine läheks pankrotti - ma mõtlen USA-s - sest seal ja Hiinas on töö hind tohutult erinev

    Pigem arvan nii apple ta kujundab tegelikult osad – lõpuks kõik, aga ta jätkab nende tootmist Foxconis

    Vasta

Sisesta oma kommentaar

Seotud

Tänase päeva loetuim

See uudis päritiOS 18 põhjustab tulevastes põhilistes iPhone'ides ja iPadides väikese revolutsiooni!

Kõike Apple

Jiří Filip

Microsoft: reedestes IT-süsteemide probleemides on süüdi EL!

Kõike Apple

Roman Zavřel

12

iPhone 16 Pro ümbris on näidatud lisafotodel

iPhone

Roman Zavřel

© Kõik õigused kaitstud Text Factory s. r. o. © 2011 - 2024. Disaini lõi Feo Patito, lähtekood Erik Bročko. Isikuandmete kaitse õppetunnid leiate siit. Gruppi kuuluva meedia kasutustingimused Text Factory s. r. o. leiate siit. Teave küpsiste kohta leiate siit.

Apple hakkab tulevikus tegema arvuteid oma riistvarast, sealhulgas protsessoritest (17)

Apple hakkab tulevikus tegema arvuteid oma riistvarast, sealhulgas protsessoritest (2024)
Top Articles
Washington at Connecticut - 07/03/22 - DRatings.com
MSC Cruises - Ships and Itineraries 2024, 2025, 2026 | CruiseMapper
Hometown Pizza Sheridan Menu
Rubratings Tampa
Maria Dolores Franziska Kolowrat Krakowská
Ashlyn Peaks Bio
Rubfinder
1TamilMV.prof: Exploring the latest in Tamil entertainment - Ninewall
Lost Pizza Nutrition
Gfs Rivergate
Troy Athens Cheer Weebly
Chic Lash Boutique Highland Village
The Cure Average Setlist
U Arizona Phonebook
Lehmann's Power Equipment
Ruben van Bommel: diepgang en doelgerichtheid als wapens, maar (nog) te weinig rendement
Site : Storagealamogordo.com Easy Call
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
18889183540
Daytonaskipthegames
Mc Donald's Bruck - Fast-Food-Restaurant
Craigslist Personals Jonesboro
Uncovering The Mystery Behind Crazyjamjam Fanfix Leaked
Sec Baseball Tournament Score
Rs3 Ushabti
Sadie Sink Reveals She Struggles With Imposter Syndrome
Gina Wilson Angle Addition Postulate
Weldmotor Vehicle.com
Miles City Montana Craigslist
Hrconnect Kp Login
Tracking every 2024 Trade Deadline deal
24 Hour Drive Thru Car Wash Near Me
Ancestors The Humankind Odyssey Wikia
Dubois County Barter Page
After Transmigrating, The Fat Wife Made A Comeback! Chapter 2209 – Chapter 2209: Love at First Sight - Novel Cool
Scottsboro Daily Sentinel Obituaries
Ursula Creed Datasheet
Best Restaurant In Glendale Az
Craigslist Freeport Illinois
Craigslist Food And Beverage Jobs Chicago
Cuckold Gonewildaudio
8776725837
Why Are The French So Google Feud Answers
Southwest Airlines Departures Atlanta
Professors Helpers Abbreviation
Europa Universalis 4: Army Composition Guide
Zeeks Pizza Calories
De boeken van Val McDermid op volgorde
Parks And Rec Fantasy Football Names
Fahrpläne, Preise und Anbieter von Bookaway
OSF OnCall Urgent Care treats minor illnesses and injuries
Qvc Com Blogs
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 5293

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.